Dørfolie - De 10 tabeller, op til 215x100 cm - EXAKT

Shop

Dørfolie - De 10 tabeller, op til 215x100 cm

Varenummer: 770667 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Den dekorative dørfolie viser tabellerne fra 1-10. Dørfolien er med flotte farver, som passer ind og skaber liv de fleste steder.

Denne dekorative dørfolie viser tabellerne fra 1-10. Dørfolien er designet med flotte farver, som passer ind og skaber liv til de fleste miljøer. Brug tabellerne til både leg og læring, eller brug den til at skabe et inspirerende læringsmiljø. En dørfolie er den perfekte løsning til dig, som ønsker en spændende og lærerig udsmykning på den ellers almindelige dør. Dekorer dørene i eksempelvis daginstitutionen, indskolingen eller i fritidshjemmet med denne visuelle og lærerige løsning. Folien måler 215 x 100 cm, men kan tilskæres ned til 192 x 83 cm, så den passer til jeres dør. 

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os