De 120 mest anvendte danske ord - Pakke med 120 stk. - EXAKT

Shop

De 120 mest anvendte danske ord - Pakke med 120 stk.

Varenummer: K790607 Kategori

4.665,00 DKK ekskl. moms

Folieprint med de 120 mest anvendte ord i det danske sprog. Ordene leveres enkeltvis og kan derfor placeres efter ønske. Hvert ord måler 13 x 20 cm.

Ryd

Folieprint med de 120 mest anvendte ord i det danske sprog. Folierne er velegnede til brug på gangarealer, hvor de kan bruges til at skabe et inspirerende læringsmiljø for børnene. Udover at være et dekorativt element i indretningen, kan løsningen anvendes som led i undervisningen, da de giver et godt overblik over de 120 mest anvendte ord, som er en stor del af danskundervisningen i de mindre klasser. Ordene leveres enkeltvis og kan derfor placeres efter ønske. Vælg mellem gulvfolie eller vægfolie.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

,

Størrelse

Antal

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os