De 120 mest anvendte engelske ord - Gulvfolie - EXAKT

Shop

De 120 mest anvendte engelske ord - Gulvfolie

Varenummer: 797087 Kategori

7.495,00 DKK ekskl. moms

Gulvfolie med de 120 mest anvendte ord i det engelske sprog listet op i alfabetisk rækkefølge. Gulvfolien er velegnet til brug på gangarealer.

Gulvfolie med de 120 mest anvendte ord i det engelske sprog listet op i alfabetisk rækkefølge. Grundet sin størrelse og aflange form, er gulvfolien velegnet til brug på gangarealer, hvor den kan bruges til at skabe et inspirerende læringsmiljø for børnene. Udover at være et dekorativt element i indretningen, kan løsningen anvendes som led i undervisningen, da den giver et godt overblik over de 120 mest anvendte ord, som er en stor en god start til de klasser, der netop er begyndt på engelskundervisningen. Folien leveres i tre dele og skal dermed sammensættes for at få sin aflange form.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Farve

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os