Læringstavle - De 120 ord, dansk - EXAKT

Shop

Læringstavle - De 120 ord, dansk

Varenummer: K722960 Kategorier ,

Fra 2.295,00 DKK ekskl. moms

Skilteplade med de 120 mest anvendte ord i det danske sprog. Brug den sprogfaglige læringstavle til at skabe inspirerende læringsmiljøer, der lader eleverne fordybe sig i det tyske sprog. Skiltepladen kan også bruges som udgangspunkt til en alternativ undervisning, hvor eleverne på skift skal finde et ord og bruge det i en sætning.

Ryd
  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Skiltepladen med de 120 mest anvendte danske ord er velegnet til skoler og ungdomsuddannelser, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle udendørs eller indendørs.

Monter f.eks. læringstavlen udendørs, så det er muligt at flytte dansk-undervisningen ud af klasselokalet. Den kan også fungere som en inspiration til fordybelse i skolegården, hvor den er med til at skabe et inspirerende udendørs læringsmiljø.

Skiltepladen er 3 mm tyk, hvilket gør den robust og fleksibel, da man blot kan flytte læringstavlen, hvis den er bedre egnet et nyt sted.

Skiltepladen har forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Størrelse
100 x 100 cm eller 100 x 200 cm

Tykkelse
3 mm

Folietype
Helprint på læringstavle

Montering
Hos EXAKT er vi meget gerne behjælpelig med montering. Tilvælg blot tilbud på montering, inden du lægger i kurven.

Kontakt EXAKT 
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Størrelse

,

Materiale

Montering

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os