De 17 Verdensmål

Inkluder de 17 verdensmål i undervisningen, og sæt fokus på hvordan alle FN’s medlemslande har forpligtet sig til at tage del i at vi på verdensplan skal have en mere bæredygig udvikling for både mennesker og planeten. Folieprint på vægge og døre, designrammer med print, udetavler og skilte til facader og gange - der er mange muligheder for at gøre verdensmålene til en integreret del af hverdagen og i indretningen.

Læs mereTabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

4 vare(r)


Vi laver de 17 verdensmål på folieprint, whiteboards, designrammer, lyddæmpende tavler og skilteplader. Vælg selv den størrelse og materiale som passer til jeres indretning. Alle vores designs kan laves i alle størrelser på alle produkter. F.eks. whiteboards med print, folieprint, skilteplader, voksduge, designrammer og lyddæmpende tavler.

Hvad er De 17 verdensmål

Verdensmålene er 17 konkrete og ambitiøse mål, der skal bidrage til positiv og bæredygtig udvikling på vores klode. Alle FN's 193 medlemslande forpligter sig til at arbejde på at indfri de 17 mål, der samlet indeholder 169 delmål.

Målene er skabt for at løse de største udfordringer og problemer i verden, så vi kan give Jorden videre til de kommende generationer i ordentlig stand. Disse problemer er blandt andet sult, fattigdom, manglende ligestilling og klimaforandringer.

De konkrete 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er:

 1. Afskaf fattigdom
 2. Stop sult
 3. Sundhed og trivsel
 4. Kvalitetsuddannelse
 5. Ligestilling mellem kønnene
 6. Rent vand og sanitet
 7. Bæredygtig energi
 8. Anstændige jobs og økonomisk vækst
 9. Industri, innovation og infrastruktur
 10. Mindre ulighed
 11. Bæredygtige byer og lokalsamfund
 12. Ansvarligt forbrug og produktion
 13. Klima-indsats
 14. Livet i havet
 15. Livet på land
 16. Fred, retfærdighed og stærke institutioner
 17. Partnerskaber for handling