Design din egen dør - Plejehjem
Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem
Varenummer: 770404 - Design din egen dør - Plejehjem

Design din egen dør - Plejehjem

Design din egen dør - Plejehjem er en specialløsning og har derfor ikke en standardpris.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig angående dette produkt.

Du kan også ringe til os på telefon 98 19 35 33

Fill out my online form.
Beskrivelse

Detaljer

På et plejehjem kan der være behov for at give hver bolig et unikt look, at afmærke vigtige lokaler eller slet og ret gøre en dør ’’usynlig’’. Det er alt sammen muligt med folieprint til døre, og det bedste er, at du kan få det præcis, som du gerne vil have det. 

Vores erfarne grafikere sidder altid klar til at hjælpe dig, med at føre dine idéer ud i livet, så har du en god idé til en dørfolie, skal du endelig kontakte os. 

Når vi hos EXAKT laver en skræddersyet folieløsning, arbejder vi alle sammen om det. Vores konsulent finder, i samarbejde med dig som kunde, ud af hvad I ønsker at få ud af projektet og hvilke muligheder og krav der måtte være. Vores kundecenter sidder klar til at modtage ordren, mens vores grafikere er klar til at indgå i en løbende dialog om udformningen af løsningen. 

Vi tager erfaringerne og resultaterne fra hver skræddersyede løsning med videre, så vi hele tiden bliver bedre til at tilgodese netop dine behov. Vores bedste løsninger opstår nemlig af en kombination af vores kunders faglighed og vores ekspertise. 

Her på siden kan du se billeder fra forskellige projekter, hvor vi har sparret med kunden, for at opnå fantastiske løsninger. 

Du kan bestille en af folierne vist her på siden, eller få lavet din helt egen serie med dit eget ønske. 

Vi fremstiller på hvid højglansfolie, som giver klare farver og tydeligt design. 

Brug for hjælp til at finde den rigtige løsning? 

Venligst udfyld kontaktformularen længere oppe på siden, og du bliver kontaktet af en af vores konsulenter, som hjælper dig med at finde ud af, hvilket resultat I gerne vil opnå. 

Mål 

Da dette er en skræddersyet løsning, er der ingen standardmål. 

 

Produkttype 

Folieprint. 

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at folien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.  

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 770404 - Design din egen dør - Plejehjem
Produkttype Dørfolie