Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem Design din egen dør - Plejehjem
Design din egen dør - Plejehjem
Varenummer: 770404 - Design din egen dør - Plejehjem

Design din egen dør - Plejehjem

Design din egen dør - Plejehjem er en specialløsning og har derfor ikke en standardpris.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig angående dette produkt.

Du kan også ringe til os på telefon 98 19 35 33

Fill out my online form.
Har du en god idé til en dørfolie, så hjælper vi dig gerne med at føre den ud i livet. Vi fremstiller specialdesignede helprint på hvid højglansfolie, der giver en flot dørfolie med klare farver og tydeligt design.
Beskrivelse

Detaljer

På et plejehjem kan der være behov for at give hver bolig et unikt look, at afmærke vigtige lokaler eller slet og ret gøre en dør "usynlig". Alt dette kan man gøre med folieprint til døre og det bedste er at du kan få det præcis som du gerne vil have det. Vores erfarne grafikere sidder altid klar til at hjælpe dig med at føre dine idéer ud i livet.

Har du en god idé til en dørfolie, så hjælper vi dig gerne med at føre den ud i livet. Vi fremstiller specialdesignede helprint på hvid højglansfolie, der giver en flot dørfolie med klare farver og tydeligt design.

Når vi hos EXAKT laver en skræddersyet folieløsning, arbejder vi alle sammen om det. Vores konsulent finder, i samarbejde med dig som kunde, ud af hvad i ønsker at få ud af projektet, hvilke muligheder og krav der måtte være. Vores kundecenter sidder klar til at modtage ordren, mens vores grafikere er klar til at indgå i en løbende dialog om udformningen af løsningen.

Erfaringerne og resultaterne fra hver skræddersyet løsning, tager vi med videre og anvender fremadrettet. På den måde bliver vi hele tiden bedre, til at tilgodese netop dine behov. Alle vores bedste løsninger er et resultat af kombinationen af vores ­kunders faglighed og vores ekspertise.

Her på siden kan du bl.a. se billeder fra et projekt, hvor vi for alvor har sparret med kunden, for at opnå en fantastisk løsning med historiske personligheder. Du kan bestille en af folierne vist her på siden, eller få lavet din helt egen serie, med dit eget ønske.

Brug for hjælp til at finde den rigtige løsning?
Send en mail til exakt@exakt.dk, så bliver du kontaktet af en af vores konsulenter, der hjælper dig med at finde ud af, hvilket resultat I gerne vil opnå.

Prisen starter fra 2.295,- ekskl. moms, grafisk arbejde og montering

Montering
Hos EXAKT er vi altid klar til at hjælpe dig med at montere din førfolie. Skriv til exakt@exakt.dk eller tilvælg varekortet 'Forespørgsel på montering', før du lægger dette varekort i kurven, for at modtage et tilbud på montering af dørfolien.

Download