Vægramme med akustik inkl. banner med eget design - EXAKT

Shop

Vægramme med akustik inkl. banner med eget design

Varenummer: K764270 Kategori

Fra 2.780,00 DKK ekskl. moms

Disse store vægrammer i aluminium og med tekstil front er velegnet til et øjebliksbillede ved en særlig kampagne, en afdeling eller et produkt – rammerne er også ideelle som solid vægdekoration.

Ryd

Disse store vægrammer med tekstil-front er velegnet til kampagner, fremvisning af produkter eller bare som en solid og holdbar vægdekoration.

Vægrammer er en fleksibel løsning, hvor stoffet er udskifteligt uden brug af værktøj og der kan derfor med fordel skiftes mellem de forskellige fronte på forskellige lokationer. Tekstildugen er let fastgjort ved hjælp af en silikonestrimmel, der sidder fast i stoffet.

Rammeophænget er skjult elegant på indersiden af tekstilrammen.

Dybde
Rammen er 26 mm dyb

Størrelse
Vægrammerne kan leveres i størrelser fra 70 x 50 cm til 200 x 1200 cm.

Rammen
Rammerne er produceret i natur anodiseret aluminium.

De kan også leveres med sort- eller hvid-lakeret ramme for et tillæg. Kontakt os, hvis du er interesseret i denne mulighed.

Montering
Vægrammerne leveres i dele og inkluderer det nødvendige monteringsmateriale. Montering sker ved at bore rammen direkte op på væggen, hvilket sikrer en fast montering.

Grafik
De viste priser er inkl. ramme og tekstilstof med print. Vores in-house grafikere er gerne behjælpelige med at lave dit helt eget design.

Lyddæmpende vægramme
Denne type vægramme er inkl. lydabsorbent, der giver en akustikregulerende og støjdæmpende effekt.

Produkttype

Størrelse

, , , , , , , , , , , ,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os