Læringstavle - Det sjove alfabet, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Det sjove alfabet, 100x100 cm

Varenummer: 762958 Kategorier ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Et inspirerende og sjovt læringsmiljø hjælper med at fange børnenes interesse for de forskellige fag og giver mulighed for alternative undervisningformer, der appellerer til forskellige typer af indlæring. Denne læringstavle illustrerer alfabetet på en sjov måde, hvor billederne hjælper børnene med at forstå de forskellige bogstaver.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

”Abe starter med A, Bjørn starter med B osv.” – sådan starter mange børn med at lære alfabetet at kende. Et inspirerende og sjovt læringsmiljø kan hjælpe med at fange børnenes interesse for de forskellige fag og giver mulighed for alternative undervisningformer, der appellerer til forskellige typer af indlæring. Denne læringstavle illustrerer alfabetet på en sjov måde, hvor billederne hjælper børnene med at forstå de forskellige bogstaver.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm læringstavle i 100×100 cm, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af vægfolien. Har du ikke mod på selv at montere vægfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne vægfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT 
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en skilteløsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Produkttype

Størrelse

100 x 100 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os