Dobbeltskilt med velkomst - Blå skrift - 25x50 cm - EXAKT

Shop

Dobbeltskilt med velkomst - Blå skrift - 25x50 cm

Varenummer: 753102 Kategori

1.299,00 DKK ekskl. moms

Byd forældre og børn velkomne og sig tak for i dag med et dobbeltskilt. I sættet indgår to stk. skilte – ét med “velkommen” og ét med “tak for i dag”.

Med dette dobbeltskilt kan du byde forældre og børn velkomne og sige tak for i dag, og det er derfor et oplagt valg til daginstitutionen, hvor der er mange besøgende hver dag.

I sættet indgår 2 stk. skilte – ét med ‘’velkommen’’ og ét med ‘’tak for i dag’’.

Skiltet er produceret på en aluplade med UV-print, der gør det modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Hvert skilt har 4 forborede huller og de medfølgende skruer/bolte sikrer en nem montering.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning. Du kan bestille et tilbud på montering ved at trykke på “Ønsker tilbud på montering” ved køb af skiltet her på siden.

Ønsker du andre monteringsmuligheder end de medfølgende skruer/bolte kan du kontakte os for at høre nærmere eller notere det i kommentarfeltet til din ordre.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os