Dørfolie - Mål og vægt, op til 215x100 cm - EXAKT

Shop

Dørfolie - Mål og vægt, op til 215x100 cm

Varenummer: 157072 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Indret dit indendørs læringsmiljø med dette denne dørfolie med lærerig illustration med mål og vægt. Dørfolien passer til døre op til 215×100 cm.

Lad lærerig og kreativ indretning bidrage til at skabe et godt læringsmiljø, hvor eleverne kan blive klogere og føle sig inspirerede. Denne dørfolie fokuserer på forskellige former for mål og vægt, samt hvordan man omregner de forskellige enheder i forhold til hinanden.

Folien måler op til 215 x 100 cm, men kan tilskæres, så den passer til jeres dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os