Dørfolie - Motiver fra skoven - EXAKT

Shop

Dørfolie - Motiver fra skoven

Varenummer: 770840 Kategori

1.995,00 DKK ekskl. moms

Disse motiver fra skovområder kan benyttes til at skabe nyt liv i gange, klasselokaler eller kontormiljøer. Med en dørfolie kan I skabe et dekorativ udtryk som kan bruges både i daginstitutionen, skolen, virksomheden.

Ryd

Disse motiver fra skovområder kan benyttes til at skabe nyt liv i gange, klasselokaler eller kontormiljøer. Med en dørfolie kan I skabe et dekorativ udtryk som kan bruges både i daginstitutionen, skolen og virksomheden. Udover at være et dekorativt element, findes der mange forskellige formål, hvor en dørfolie kan være et ideelt valg – eksempelvis som afmærkning af vigtige lokaler eller til slet og ret at gøre en dør ”usynlig”.

Det er muligt at vælge mellem de motiver vi har udvalgt her eller du kan selv gå på opdagelse efter et alternativ på colourbox.dk eller istock.com – i så fald skal du blot vedhæfte det ønskede billede i en mail til os. Efter købet bliver du kontaktet af en af vores grafikere, hvorefter I begynder en dialog omkring, hvilket udsnit af motivet der skal udskæres til dørfolien, samt i hvilke mål folien skal udskæres. Hvis du ønsker dit helt eget design, kan du i dialogen med grafikeren også spørge ind til dine muligheder.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Montering

Motiv

, , , ,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os