Bogstavormen - Dørfolie - EXAKT

Shop

Bogstavormen - Dørfolie

Varenummer: 770670 Kategori

1.995,00 DKK ekskl. moms

Bogstavormen er perfekt i indskolingen, fritidsordningen eller i institutionen. Hvert led i ormen indeholder et bogstav i alfabetet – som både stort og lille bogstav samt en lille illustration, som starter med dette bogstav.

Bogstavormen er perfekt i indskolingen, fritidsordningen eller i daginstitutionen. Hvert led i ormen indeholder et bogstav i alfabetet, både stort og lille bogstav, samt en lille illustration, som starter med dette bogstav. Konsonanterne er blå og vokalerne er røde. Dermed kan bogstavormen indgå i undervisningen omkring store og små bogstaver, vokaler og konsonanter, samt generelt hjælpe med stavning. Gør stavning til en leg! – og lad børnene stave sit eget navn ved at pege på de rigtige bogstaver og tag en snak med dem omkring stavelser i navne/ord ved at snakke om vokaler. En dørfolie er til dig som ønsker en spændende og lærerig udsmykning på den ellers kedelige dør. Folien måler 215 x 100 cm, men kan tilskæres ned til 192 x 83 cm, så den passer til jeres dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os