Navne-/udsagns-/tillægsord - Dørfolie - EXAKT

Shop

Navne-/udsagns-/tillægsord - Dørfolie

Varenummer: 770690 Kategori

1.995,00 DKK ekskl. moms

Dørfolien med navne-, udsagns- og tillægsord er perfekt i indskolingen eller i fritidsordningen.Lad børnene prøve at huske reglerne i hold og tjek efter på dørfolien, om eleverne har husket rigtigt. Eller lad dem skiftes til at sige en egenskab for ord indenfor en af klasserne. Gør arbejdet med ordklasser til en leg!

Dørfolien med navne-, udsagns- og tillægsord er perfekt i indskolingen eller i fritidsordningen.

Dørfolien kan lette arbejdet med ordklasser. Når folien sidder på døren, bliver eleverne konstant mindet om reglerne indenfor de forskellige ordklasser. På denne måde får eleverne lyst til at lære de forskellige ords placering på en legende og sjov måde. En dørfolie er den perfekte løsning til dig, som ønsker en spændende – og lærerig udsmykning på den ellers kedelige dør. Folien kan både indgå i undervisningen omkring navne-, udsagns- og tillægsord, eller som faglig dekorativ udsmykning.

I undervisning kan I lad børnene prøve at huske reglerne i hold, og derefter lade dem tjekke efter på dørfolien, om de har husket rigtigt. Eller lad dem skiftes til at sige en egenskab for ord indenfor en af klasserne. Der er mange muligheder, sikkert er, at I med denne løsning kan gøre arbejdet med ordklasser til en leg!

Løsningen måler 215 x 100 cm, men kan tilskæres ned til 192 x 83 cm, så den passer til jeres dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os