Dusted vinduesfolie med udskæring
Dusted vinduesfolie med udskæring Dusted vinduesfolie med udskæring Dusted vinduesfolie med udskæring Dusted vinduesfolie med udskæring Dusted vinduesfolie med udskæring Dusted vinduesfolie med udskæring Dusted vinduesfolie med udskæring
Varenummer: 160708

Dusted vinduesfolie med udskæring

Dusted vinduesfolie med udskæring er en specialløsning og har derfor ikke en standardpris.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig angående dette produkt.

Du kan også ringe til os på telefon 98 19 35 33

Fill out my online form.
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Dusted folie med udskæring åbner op for kreative afskærmningsmuligheder, som du selv kan designe. Udskær f.eks. informative tekster, logoer eller dekorative motiver, der kan monteres på vinduer eller glas i døre og lignende.

Motivet i den dustede folie kan udskæres enten positivt eller negativt. I den positive udgave skæres det omkringlæggende væk, mens det i den negative udgave er teksten/motivet der skæres væk og kan ses igennem. Se et eksempel her:

Forskellen på positiv og negativ udskæring af folie

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en folieløsning til dig. Hvis du er interesseret i folieprint, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 160708