Læringstavle - Dyr på bondegården, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Dyr på bondegården, 100x100 cm

Varenummer: 762913 Kategorier ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne tavle med grafik viser 11 dyr, der kan findes på en bondegård. Billederne er livagtige og giver en god forståelse af dyrenes udseende. Grafikken fortæller desuden, hvad hannen, hunnen og babyen kaldes. Tavlen er oplagt til børnehaver, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov informationstavle.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavle viser 11 forskellige dyr, som alle kan findes på en bondegård, og den er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Billederne er meget livagtige, og giver en god forståelse og viden om dyrenes udseende og navne, og på tavlen finder du information om hvad hannen, hunnen og babyen kaldes.

Læringstavlen måler 100×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Skiltepladen har forborede huller til montering.

Opgaver til tavlen
Som noget helt unikt, findes der også små opgaver, som omhandler bondegårdens dyr. Opgaverne kan blandt andet være “find min skygge” og “hvad kaldes min baby?”. De sjove opgaver gør det lettere for jer at planlægge udendørs aktiviteter og lokke børnene med udenfor. Alle opgaverne er lige til at printe og nemme at forstå. Sværhedsgraden er tilpasset børn i daginstitutioner og indskolingen. Opgaverne kan findes på Positiverne, som er vores online værktøjskasse med sjove aktiviteter, leg, læring og budskabsplakater – alt sammen tilrettelagt daginstitutioner og grundskoler. Find opgaverne til Bondegårdens dyr her – vær opmærksom på at opgaverne kun kan findes via adgang til Positiverne.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os