Dyrenes verdenskort - Vægfolie
Varenummer: K791022

Dyrenes verdenskort - Vægfolie

Fra
2.395,00 DKK
Fra
2.395,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Stort verdenskort til montering på væg. Løsningen giver et overblik over, hvor dyrene bor henne i verden, samt navnene på verdenshavene og kontinenterne. Her får du altså et skole verdenskort med geografisk overblik til geografiundervisningen og på samme tid et indblik i, hvor de enkelte dyr bor rundt omkring i verden. Kortet er tegnet i en barnlig stil med klare farver, der passer ind i eksempelvis institutioner, skoler eller biblioteker. Brug det som skole verdenskort til undervisningen i indskolingen eller som lærerig indretning i børnehaven.

Mål
Small: 100 x 160 cm
Medium: 200 x 320 cm
Large: 250 x 400 cm

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af vægfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette vægfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K791022
Produkttype Vægfolie
Målgruppe Daginstitution, Skole