Egnstavle - Nordsøen - EXAKT

Shop

Egnstavle - Nordsøen

Varenummer: 762743 Kategori

1.550,00 DKK ekskl. moms

Skilteplade med kort over Nordsøen. På kortet ses en række dyr, du typisk finder i Nordsøen samt information om hvert dyr.

Hvor er Nordsøen? Og hvilke dyr lever der? Brug denne skilteplade med kort over Nordsøen til at skabe et flot visuelt miljø inde eller ude.

Denne visuelle skilteplade er en del af vores egnstavle serie, der skal være med til at give børn en bedre forståelse af Danmarks geografi. Tavlen er derfor ideel til grundskoler, og det er muligt at undervise eleverne direkte fra tavlen.

Du kan med fordel montere tavlen i klasselokalet, på skolens gange eller et andet lettilgængeligt sted, hvor børnene har mulighed for at udforske tavlens indhold. På grafikken ses 10 forskellige havdyr, som alle lever i farvandet samt en tydelig markering af Nordsøens grænser. Derudover er der informationer om hvert enkelt dyr, samt angivelse af Nordsøens samlede areal og max dybde.

Skiltepladen er 3 mm tyk og måler 100 x 80 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres den med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail tilexakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os