Ekstra stor evighedskalender 120x200 cm - inkl. magneter
Ekstra stor evighedskalender 120x200 cm - inkl. magneter Ekstra stor evighedskalender 120x200 cm - inkl. magneter Ekstra stor evighedskalender 120x200 cm - inkl. magneter
Varenummer: SL704022

Ekstra stor evighedskalender 120x200 cm - inkl. magneter

4.995,00 DKK
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Denne evighedskalender har ekstra plads til hver dag, idet den er bredere end vores andre modeller. Det betyder, at du har god plads til at notere arrangementer, fødselsdage, ferier, deadlines mm.

Evighedskalenderen er et fantastisk redskab til eksempelvis kontoret, klasselokalet eller lærerværelset. De flytbare datoer og den holdbare whiteboardoverflade gør, at kalenderen kan bruges år efter år.

Kalenderen har desuden et bredt felt i bunden af tavlen. Feltet kan bl.a. bruges til noter eller opbevaring af magneter, når disse ikke er i brug.

Kvalitetsgaranti
Vi leverer kun whiteboards i højeste kvalitet, og du er garanteret 10 års garanti. Det giver dig tryghed som kunde hos EXAKT.

Produkttype
Whiteboard med print

Materiale
Stålkeramisk whiteboard med print

Mål
120 x 200 cm

Selve kalenderen måler 90 cm i højden, så der kan benyttes sammen tilbehør som til 90 cm høje kalendertavler.

Størrelse på skrivefelt i bunden
22,2 x 195,5 cm som giver plads til ophæng i A4 bredformat eller A5 højformat 

Tilbehør
Til forskel fra vores andre evighedskalendere, har denne evighedskalender påtrykt ugedage og måneder. Derfor skal der kun bruges én type magnetstrimler, nemlig de 12 ens magnetstrimler med datoer. Strimlerne medfølger og kan flyttes fra år til år.

Der medfølger:

  • Magnetiske strimler med datoer
  • 30 cm pennebakke i plast

Montering
Der medfølger alt det nødvendige monteringsmateriale. Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye evighedskalender. Hvis du ønsker et tilbud på montering af tavlen, skal du ringe til os på telefon 98 19 35 33.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en tavleløsning til dig. Hvis du er interesseret i kalendertavler eller andre typer tavler, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer SL704022