Ekstra stor evighedskalender 120x200 cm - inkl. magneter
Kun på web
Product Code: SL704022

Ekstra stor evighedskalender 120x200 cm - inkl. magneter

4.995,00 DKK
Denne evighedskalender har ekstra plads til hver dag, idet den er bredere end vores andre modeller. Det betyder, at du har god plads til at notere arrangementer, fødselsdage, ferier, deadlines mm. Læs mere
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Denne evighedskalender har ekstra plads til hver dag, idet den er bredere end vores andre modeller. Det betyder, at du har god plads til at notere arrangementer, fødselsdage, ferier, deadlines mm.

Evighedskalenderen er et fantastisk redskab til eksempelvis kontoret, klasselokalet eller lærerværelset. De flytbare datoer og den holdbare whiteboardoverflade gør, at kalenderen kan bruges år efter år.

Kalenderen har desuden et bredt felt i bunden af tavlen. Feltet kan bl.a. bruges til noter eller opbevaring af magneter, når disse ikke er i brug.

Magnetstrimmel m. datoer
Til forskel fra vores andre evighedskalendere, har Special Edition-evighedskalenderen påtrykt ugedage og måneder. Derfor skal der kun bruges én type magnetstrimler, nemlig de 12 ens magnetstrimler med datoer. Strimlerne medfølger og kan flyttes fra år til år.

Størrelse
120 x 200 cm

Kvalitetsgaranti
Vi leverer kun whiteboards i højeste kvalitet, og du er garanteret 10 års garanti. Det giver dig tryghed som kunde hos EXAKT.