Gør det visuelt

Visuel indretning og profilering til erhvervslivet

Lad os hjælpe dig med

Profilering og skiltning

Din virksomhed vil altid være præcis det, som omverdenen ser den som. En visuel identitet er i meget høj grad med til at styre førstehåndsindtrykket og genkendeligheden af din virksomhed.


Se mere her

Akustik

Lyd- og støjregulering der bidrager til bedre lydforhold og et godt arbejdsmiljø i alle lokaler. Kan med fordel forenes med den visuelle udsmykning.


Se mere her

Alsidige tavleløsninger til ethvert behov

En ting der aldrig går af mode, er de klassiske og uundværlige tavler til opslag og skrift, og med en tiltrængt brush-up på designet kan funktionalitet forenes med jeres visuelle indretning.


Se mere her

Visuel indretning

Fokuser på din indretning og skab imødekommende miljøer på både gangarealer og i fællesrum. Dekorative motiver på vægge og gulve skaber flotte lokaler og større trivsel blandt medarbejderne.


Se mere her

Verdensmålene

De 17 Verdensmål er aktuelle som aldrig før. Her finder du grafiske løsninger til at visualisere og synliggøre, at I også arbejder med Verdensmålene.


Se mere her

Vi gør det visuelt

Vi specialdesigner visuelle løsninger, der skaber genkendelighed og miljø i dine fysiske rammer. Vi er udstyret med en kreativ afdeling bestående af grafiske designere, som står klar til at hjælpe dig.


Se mere her
Akustik ikon

Motiverende og æstetisk arbejdsmiljø med udgangspunkt i god akustik

Funktionelle tavleløsninger i eksklusivt design og høj kvalitet der matcher ethvert moderne kontor

Tydelig og dekorativ visualisering af profil, værdier, mål og vision

Inspiration

Der er fantastisk mange muligheder for at indrette dekorative og funktionelle kontor- og fællesarealer. Gå på opdagelse i vores galleri og lad dig inspirere af tidligere løsninger, som vi har leveret til kunder ligesom dig.

Find inspiration her

Hvem er vi?

Vi har mere end 30 års erfaring som leverandør af visuelle standarder og skræddersyede løsninger. Vores styrker er dekorative og funktionelle miljøer, med fokus på synliggørelse af profil, nudging og visuel indretning. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har mange års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig ét sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

EXAKT er med dig hele vejen

Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov - gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen. Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vores produkter udvælges ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.

Kontakt os