Gør det visuelt

Visuel identitet og indretning til virksomheder

Et grafisk mediehus og meget mere

EXAKT leverer dekorative og funktionelle arbejdsmiljøer til virksomheder. Sammen med klassiske tavler til planlægning og visualisering arbejder vi med synliggørelse af profil, nudging, visuel indretning og akustik.

Vi leverer totalløsninger fra den første idé til det endelige slutprodukt er monteret og klar til brug. Kombinationen af funktionalitet og design får vi til at gå op i en højere enhed, så der er størst muligt udbytte af dine produkter.

Lad os hjælpe dig med

Motiverende og æstetisk arbejdsmiljø med udgangspunkt i god akustik

Funktionelle tavleløsninger i eksklusivt design og høj kvalitet der matcher ethvert moderne kontor

Tydelig og dekorativ visualisering af profil, værdier, mål og vision

Aktuelt lige nu

Akustik

Lyd- og støjregulering i klasse A – opnå bedre lydforhold i alle lokaler, hvor der er udfordringer med akustikken.


Se mere her

Verdensmålene

De 17 Verdensmål er aktuelle som aldrig før. Her finder du grafiske løsninger til at visualisere, at I også arbejder med Verdensmålene.


Se mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig EXAKTs nyhedsmail og bliv opdateret på nyheder, gode fif og kundecases. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge.


Se mere her

Produkter

Vi har et stort udvalg af standardprodukter og -designs, der kan bidrage til at skabe inspirerende arbejdsmiljøer, med fokus på godt indeklima og præsentationsmuligheder.

Se mere her

Inspiration

Der er fantastisk mange muligheder for at indrette miljøer til erhvervslivet. Gå på opdagelse i vores galleri og lad dig inspirere af tidligere løsninger, som vi har leveret til kunder ligesom dig.

Find inspiration her

Hvem er vi?

Vi er et grafisk mediehus, som leverer standard og skræddersyede løsninger. Som kunde hos os, er vi med dig hele vejen og er behjælpelig med rådgivning, design og montering af helhedsløsninger til formidling af ethvert budskab. Vi har 29 års erfaring i branchen, dækker hele Danmark og har et stærkt team af medarbejdere med forskellige kompetencer, der står klar til at hjælpe med din næste forespørgsel, uanset om du ønsker en standardløsning eller specialdesign.

I samarbejde med vores konsulenter og grafikere, hjælper vi med totalløsninger til erhvervslivet, og står til rådighed fra idé til færdigt produkt. Vi koordinerer hele processen for dig, og vores konsulenter kommer gerne ud til dig for at hjælpe med at finde frem til jeres behov - gennem rådgivning, sparring og opmåling. Vores grafiske afdeling bidrager til en kreativ og unik løsning, og så kan vi selvfølgelig også stå for monteringen.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt

Det betyder, at du kun skal henvende dig ét sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige løsning, som møder dine ønsker og behov. Vi tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vi udvælger vores produkter ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.

Kontakt os