Læringstavle - Europakort, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Europakort, 100x100 cm

Varenummer: 763055 Kategorier ,

2.249,00 DKK ekskl. moms

Farverigt Europakort printet på læringstavle er en dekorativ udsmykning, der samtidig kan fungere som en del af et inden- eller udendørs læringsmiljø. Skiltepladen måler 100 x 100 cm.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Dette farverige kort over Europa er printet på læringstavle, og kan fungere som dekorativ udsmykning i et indendørs eller udendørs læringsmiljø.

Kortet viser opbygningen af Europa med angivelse af de forskellige lande og deres hovedstæder, og derudover er der også angivet navnene på de forskellige have i Europa.

Skiltepladen er 3 mm tyk og findes i størrelsen 100 x 100 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds ved, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

100 x 100 cm

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os