Evigheds/Dobbelt Ugekalender inkl. strimler
Evigheds/Dobbelt Ugekalender inkl. strimler Evigheds/Dobbelt Ugekalender inkl. strimler
Varenummer: SL710168

Evigheds/Dobbelt Ugekalender inkl. strimler

5.995,00 DKK
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Tavle med evighedskalender og dobbelt ugekalender. Tavlen er med sit simple design meget anvendelig flere steder, f.eks. på kontoret, lageret, lærerværelset eller I mødelokalet.

I venstre side er der en evighedskalender og i højre side er der en dobbelt ugekalender med mandag-søndag. Weekenderne er markeret med en lys grå farve, så det er hurtigt og overskueligt at aflæse datoen.

Tavlen er en whiteboardtavle, og den har en skrivbar og magnetisk whiteboardoverflade. Tavlen har ligeledes aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner.

Kalendertavlen kan tilpasses jeres årshjul og anvendes år efter år. Giver muligheder for rullende planlægning på hel- eller halvårsbasis. Med evighedskalenderen får du et samlet overblik over:

  • Aktiviteter
  • Ferie
  • Personaler

Evighedskalender leveres inkl. magnetiske strimler, således at tavlen kan benyttes år efter år. Ved årsskifte flyttes de magnetiske datostrimler - og kalenderen passer med det samme til et nyt kalenderår.

Kvalitetsgaranti
Vi leverer kun whiteboards i højeste kvalitet, og du er garanteret 10 års garanti. Det giver dig tryghed som kunde hos EXAKT.

Produkttype
Whiteboard med print

Materiale
Stålkeramisk whiteboard med print

Mål
90 x 180 cm

Tilbehør
Der medfølger:

  • Magnetiske måneder
  • Magnetiske dage
  • Magnetiske datoer

Montering
Der medfølger alt det nødvendige monteringsmateriale. Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye kalendertavle. Hvis du ønsker et tilbud på montering af tavlen, skal du ringe til os på telefon 98 19 35 33.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en tavleløsning til dig. Hvis du er interesseret i kalendertavler eller andre typer tavler, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer SL710168