Evighedskalender - 60x90 cm
Kun på web
Product Code: SL704024

Evighedskalender - 60x90 cm

1.295,00 DKK
Evighedskalenderen giver synlighed, overblik og er let tilgængelig for alle. Tavlen er opbygget som en almindelig kalender, men har den fordel, at alle ugedage følger hinanden horisontalt. Det giver et hurtigt overblik over ugedagene på tværs af månederne. Det er fordelagtigt ved tilbagevendende aktiviteter på eksempelvis den første tirsdag i hver måned. Læs mere
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Evighedskalenderen giver synlighed, overblik og er let tilgængelig for alle. Tavlen er opbygget som en almindelig kalender, men har den fordel, at alle ugedage følger hinanden horisontalt. Det giver et hurtigt overblik over ugedagene på tværs af månederne. Det er fordelagtigt ved tilbagevendende aktiviteter på eksempelvis den første tirsdag i hver måned.

For at sikre optimalt overblik kan man med fordel arbejde med let genkendelige, magnetiske symboler. Symboler og magnetiske strimler kan købes i forskellige farver og typer. Ved årsskifte flyttes de magnetiske datostrimler og kalenderen passer med det samme til et nyt kalenderår.

Evighedskalenderen giver mulighed for rullende planlægning på hel- eller halvårs basis, og den giver et samlet overblik over:

  • aktiviteter
  • ferie
  • personaler

Den tidløse evighedskalender har en skrivbar og magnetisk whiteboardoverflade og aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner.

Leveres som standard med en 30 cm pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale. Hele tavlen måler 60 x 90 cm og leveres inkl. magnetiske strimler med måneder, datoer og dage.

Tavlen er produceret i en høj kvalitet, der sikrer lang holdbarhed ved daglig anvendelse.