Facadebogstaver i rustfrit stål Facadebogstaver i rustfrit stål Facadebogstaver i rustfrit stål Facadebogstaver i rustfrit stål Facadebogstaver i rustfrit stål Facadebogstaver i rustfrit stål Facadebogstaver i rustfrit stål Facadebogstaver i rustfrit stål Facadebogstaver i rustfrit stål
Facadebogstaver i rustfrit stål
Product Code: 765010

Facadebogstaver i rustfrit stål

Kontakt venligst vores sælger for at få oplyst prisen på Facadebogstaver i rustfrit stål.

Fill out my online form.
Rustfrit stål er tidsløst, og vil altid være det sikre valg til facadeløsninger.
Læs mere
Beskrivelse

Detaljer

Rustfrit stål er tidsløst, og vil altid være det sikre valg til facadeløsninger.

Facadebogstaverne i rustfrit stål fås både i en blank og en slebet udgave - dit valg afhænger helt af hvilket udtryk du går efter. Med det rustfrie stål kan du synliggøre dig selv på en diskret og stilren måde. Rustfrit stål er særligt egnet til ydermuren, hvor det holder til vind og vejr.

Bogstaverne kan som alle vores facadebogstaver laves i forskellige typer og størrelser. De rustfrie stålbogstaver er 2 mm i tykkelsen. Leveres i op til størrelse 500 mm i højde.

Udskåret logo m. UV-print
Udskårede skilte og logoer i 2 mm naturelokseret plade med UV-print giver mulighed for dekorativ skiltning til rimelige priser. UV-printet gør skiltet resistent mod sollys, og giver lang holdbarhed.

Bemærk at alle priser er vejledende og ekskl. grafisk arbejde. Ved andre størrelser forespørges prisen. Udskæringen skal være en samlet figur. Leveres klar til montering med US-Bøsninger pålimet og gevindstag medsendes.

Montering
Påsvejset gevindstang til rustfri stål - velegnet til ex murstensfacader eller andre ujævne flader. Der bores et passende hul i facaden, hullet renses for støv, hvorefter hullet fyldes med gummifuge/silikone - efterfølgende presses emnet med gevindstangen ind til facade.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en facadeløsning til dig. Hvis du er interesseret i facadebogstaver, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme.

Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.