Facadeløsning
Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning Facadeløsning
Varenummer: 1500100

Facadeløsning

Facadeløsning er en specialløsning og har derfor ikke en standardpris.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig angående dette produkt.

Du kan også ringe til os på telefon 98 19 35 33

Fill out my online form.
Facadeløsninger er skriften på væggen, når den er bedst. Mulighederne bogstaver og logoer er ubegrænsede såvel ude som inde, hvor du kan skabe opmærksomhed med former og farver. Det bedste er, at det er helt op til dig, hvordan netop din facadeløsning skal se ud.
Beskrivelse

Detaljer

Mulighederne med facadebogstaver og -logoer er ubegrænsede såvel ude som inde. Du kan skabe opmærksomhed med former og farver, og det er helt op til dig, hvordan netop dine facadebogstaver skal se ud.

Med EXAKTs store udvalg er det kun fantasien der sætter grænser, når du vil markere dit firma eller produktnavn på en elegant måde. Vores facadeløsninger giver dig mulighed for at kommunikere i et tredimensionelt format, hvilket fungerer som et flot og iøjnefaldende virkemiddel.

Jeres helt eget design
Der er mulighed for at få lavet jeres logo, tekst eller andet, der kendetegner jer. Dette giver jer muligheden for at lave dekorativ skiltning til rimelige priser. Hos EXAKT har vi udvalgt de allerflotteste løsninger til facader, som du kan vælge imellem. Uanset om du er til det diskrete og stilrene look i rustfrit stål, eller om du er til de mere iøjnefaldende farvede acrylbogstaver, så har vi løsningen til netop dit behov.

Vælg mellem rustfrit stål, foliefarver, UV-print, acryl og meget, meget mere.

I billederne ovenfor kan du se eksempler på løsninger, som vi har lavet i samarbejde med forskellige kunder.

Kontakt EXAKT
Når du undersøger de forskellige muligheder for facadeløsning, er der flere valg du skal tage. Du skal bestemme dig for hvilket materiale, du vil have bogstaverne og logo i, samt størrelse og monteringsmetoden. Her hjælper EXAKTs konsulenter og grafikere dig gerne til at finde den rigtige facadeløsning, således at du i sidste ende bliver tilfreds med det endelige resultat.

Vi er klar til at hjælpe med design og svare på spørgsmål angående monteringsmuligheder og priser. Udfyld kontakformularen længere oppe for at blive kontaktet af en af vores konsulenter.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 1500100