Læringstavle - Farvecirklen, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Farvecirklen, 100x100 cm

Varenummer: 762948 Kategorier ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Skilteplade med Johannes Ittens farvecirkel, der viser de tre primærfarver inderst, dernæst de tre sekundærfarver og til sidst primær-, sekundær- og tertiærfarver i den yderste cirkel. Skiltepladen hjælper børnene til at forstå farverne og deres indbyrdes sammenhænge. Oplagt at bruge i både børnehave, skole og på ungdomsuddannelserne.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Skilteplade med Johannes Ittens velkendte farvecirkel, som viser de tre primærfarver inderst, dernæst de tre sekundærfarver og til sidst primær-, sekundær- og tertiærfarver i den yderste cirkel.

Farvecirklen hjælper børnene til at forstå farverne og deres indbyrdes sammenhænge, og den er særdeles velegnet i både daginstitutioner, skoler og på ungdomsudannelserne.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm læringstavle, hvilket gør den robust og anvendelig både indendørs og udendørs. Desuden leveres læringstavlen med forborede huller.

Pladen er fleksibel, så man blot kan flytte læringstavlen, hvis den er bedre egnet et nyt sted.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

100 x 100 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os