Farverige runde tal - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Farverige runde tal - Gulvfolie

Varenummer: K770525 Kategorier ,

Fra 799,00 DKK ekskl. moms

Farverige cirkler med tallene op til 30. Brug de flotte folier i forskellige farver til at lære om tal og matematik.

Ryd

Gulvfolie med farverige runde tal er oplagt til at skabe et dekorativt læringsmiljø i daginstitutionen. Du kan bruge de flotte folier med tallene 1-10, 1-20 eller 1-30 til at lære børnene om tal og matematik, og inspirere dem til leg og bevægelse.  

Du kan eksempelvis sætte tallene på en trappe, så børnene kan more sig med at tælle trinene, eller placere dem på gulvet som en junglesti, og lade børnene hoppe fra tal til tal alt imens de øver sig på at tælle.

Du kan vælge mellem følgende tre sæt:

  • Tallene 1-10
  • Tallene 1-20
  • Tallene 1-30

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Folien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

 

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os