Figurer til låger og hegn - EXAKT

Shop

Figurer til låger og hegn

Figurer til låger og hegn skaber miljø, de giver smil på læben og er med til at signalere at dette er et rart sted at være. Figurerne kan laves med forskellige temaer alt efter dine ønsker. Figurene indbyder til en rar dialog på vej til skole eller institution. Du får her en løsning, som med sit UV-print er med til at beskytte mod vejret.

Figurer til låger og hegn skaber miljø, de giver smil på læben og er med til at signalere at dette er et rart sted at være. Figurerne kan laves med forskellige temaer alt efter dine ønsker. Figurene indbyder til en rar dialog på vej til skole eller institution. Samtidig med at de bidrager til miljø, bidrager de i tilstedeværelsen også til læring – de vil automatisk bidrage til dialog, sætte tanker i gang og derved understøtte netop jeres strategi.

Du får her en løsning, som med sit UV-print er med til at beskytte mod vejret.

Det er muligt at købe figurerne i sæt af 5, 10 eller 20 stk. Mange af figurerne er desuden designet, så silhuetterne passer sammen, hvis de monteres på hver sin side af et hegn.

Produkttype
Skilteplade

Materiale
Konturskåret skilteplade med UV-print

Størrelse
Vælg mellem 70 cm, 90 cm eller 120 cm i højden. Disse mål er vejledende grundet figurernes forskellige udseende og dimensioner.

Montering
Skiltepladerne kan leveres med gennemborede huller, med monteringsplade bagpå skiltepladen eller helt uden.

Målgruppe

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os