Læringstavle - Find rumvæsner - EXAKT

Shop

Læringstavle - Find rumvæsner

2.390,00 DKK ekskl. moms

Kan du finde 10 blå rumvæsner med kun ét ben? Denne læringstavle indbyder til sjov leg med et strejf af læring, hvor børnenes fantasi og evne til at tænke abstrakt bliver sat på prøve. Det er ikke så nemt som det lyder.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavle med grafik viser en masse forskellige rumvæsner i et sjovt og farverigt design.

Skiltepladen indbyder til sjov leg med et strejf af læring, hvor børnenes fantasi og evne til at tænke abstrakt bliver sat på prøve, for rumvæsnerne er nemlig ikke ens, så der findes f.eks. mange slags blå rumvæsner med kun ét ben.

Du kan bruge læringstavlen til et udendørs læringsmiljø, eller lade den være et spændende og kreativt indslag i den indendørs indretning, hvor du ønsker at skabe et børnevenligt miljø.

Skiltepladen er 3 mm tyk og måler 100 x 150 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

100 x 150 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os