Fødder i 4 farver - Gulvfolie, pakke med 16 stk. - EXAKT

Shop

Fødder i 4 farver - Gulvfolie, pakke med 16 stk.

Varenummer: K770519 Kategori

Fra 445,00 DKK ekskl. moms

Farverige fødder til udsmykning, leg og vejvisning. Brug fødderne til at guide børn og gæster til indgange, skraldespande, infotavler eller noget helt fjerde.

Ryd

Farverige fødder til udsmykning, leg og vejvisning. Brug fødderne til at guide børn og gæster til indgange, skraldespande, infotavler eller noget helt fjerde. Brug fødderne til at indikere gå-retning, eller til at inspirere til leg og bevægelse. 

Sættet indeholder 8 konturskårede fødder, hvor du kan vælge mellem følgende farver:

  • Blå
  • Gul
  • Lilla
  • Lyserød
  • Assorterede (2 stk. af hver farve)

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve.

Mål
Vælg mellem Lille (15 x 7 cm) eller Stor (30 x 14 cm)

Materiale
Folieprint på hvid folie med laminat.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye gulvfolie. Vælg blot at du ønsker at modtage tilbud på montering af gulvfolien, når du køber den her på siden. Ønsker du at montere gulvfolien selv, anbefaler vi at du tilkøber et monteringssæt.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en folieløsning til dig. Hvis du er interesseret i gulvfolie eller andre typer folie, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Antal pr. pakke

Farve

, , , ,

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os