Fodspor med alfabet - Gulvfolie
Fodspor med alfabet - Gulvfolie Fodspor med alfabet - Gulvfolie
Varenummer: 770695

Fodspor med alfabet - Gulvfolie

799,00 DKK
799,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Sjove og lærerige fødder med alfabetet, der kan placeres efter eget ønske, så afstanden er tilpasset børnenes skridt og derved opfordrer til aktiv læring gennem leg. Find på forskellige lege som kan aktivere eleverne i undervisningen eller i frikvarteret. Få f.eks. børnene til at stave deres egne og hinandens navne ved at finde de rigtige bogstaver eller få dem til at hinke hele alfabetet igennem.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger disse gulvfolier i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 770695
Produkttype Gulvfolie
Størrelse 15 x 7 cm
Antal 29 stk.
Montering Inde
Målgruppe Skole