Fodspor med tallene 1-31 - Gulvfolie
Varenummer: 770694

Fodspor med tallene 1-31 - Gulvfolie

749,00 DKK
749,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Gulvfolier med sjove fodspor er en oplagt mulighed til at inspirere børnene til at være aktive, alt imens de øver sig på at tælle fra 1 til 31 ved at gå fra fod til fod.

Fødderne er også velegnede til vejvisning, så de kan også bruges til at indikere en gåretning og guide børn og gæster til indgange, skraldespande og infotavler.

Du kan placere fødderne efter eget ønske, så afstanden bliver tilpasset børnenes skridt.

Sættet indeholder 31 dele.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Folien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at væg- og gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 770694
Produkttype Gulvfolie
Størrelse 15 x 7 cm
Antal 31 stk.
Montering Inde
Målgruppe Skole