Foliebogstaver
Foliebogstaver Foliebogstaver Foliebogstaver Foliebogstaver Foliebogstaver Foliebogstaver Foliebogstaver Foliebogstaver Foliebogstaver Foliebogstaver Foliebogstaver Foliebogstaver
Varenummer: 770380

Foliebogstaver

Foliebogstaver er en specialløsning og har derfor ikke en standardpris.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig angående dette produkt.

Du kan også ringe til os på telefon 98 19 35 33

Brug foliebogstaverne til vigtige budskaber til gæster, elever, forælder eller personale. Byd velkommen, informer om åbningstider, regler, forbud eller skriv en sjov tekst. Vi leverer foliebogstaver i alle størrelser, farver og skrifttyper.
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Foliebogstaver er en  Elegant og tydelig folieprint til vægge, vinduer og døre, der kan bruges til vigtige budskaber til gæster, elever, forælder eller personale. Byd velkommen, informer om åbningstider, regler, forbud eller skriv en sjov tekst. Vi leverer foliebogstaver i alle størrelser, farver, skrifttyper og formatering.

Farve
Bogstaverne har den samme farve for for- og bagsiden, så hvis den monteres på glas kan farven ses fra begge sider. Folien har ikke farven trykt på, men er gennemfarvet i stedet. Dette giver et holdbart og flot udtryk.

Pris
Priserne starter fra 9,- kr. pr. bogstav, ekskl. opstartsgebyr og grafisk arbejde. 

Vi er selvfølgelig også behjælpelig med at montere dine nye facadebogstaver.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en god løsning til dig. Hvis du er interesseret i foliebogstaver, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 770380