Forebyg virussmitte - Banner med øjer - EXAKT

Shop

Forebyg virussmitte - Banner med øjer

Varenummer: 622010 Kategori

995,00 DKK ekskl. moms

Med dette udendørs banner med øjer kan I hjælpe alle interne eller besøgende af huset med at tænke over, hvordan de kan være med til at sikre, at andre ikke smittes med virus.

For at undgå virussmitte er det vigtigt at man tager sine forholdsregler. Dette kræver at alle medarbejdere eller elever er klar over, hvordan de skal agere når virus rammer daginstitutioner, skoler eller virksomheder. Ved at følge gængse hygiejne regler kan det undgås at virus spredes til ansatte eller gæster.

Med dette udendørs banner kan I hjælpe alle interne eller besøgende af huset med at tænke over, hvordan de kan være med til at sikre, at andre ikke smittes med virus.

Der findes fem gode råd til at undgå smitte, som er;

  • Undgå fysisk kontakt – som håndtryk, kram og kys
  • Hold dine omgivelser rene
  • Vask ofte hænder og brug håndsprit
  • Hos og nys i dit ærme og IKKE i dine hænder
  • Vær ekstra opmærksom, når du er i tæt kontakt med mange andre mennesker

Dette banner måler 100 x 100 cm.

Montering
Banneret monteres ved hjælp af fjongknapper og gummistropperm, der skal tilkøbes. Har du ikke mod på selv at montere banneret, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette produkt i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Skiltehøjde

Bredde

Størrelse

100 x 100 cm

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os