UV-print på plade - Forebyg virussmitte - EXAKT

Shop

UV-print på plade - Forebyg virussmitte

Varenummer: 790735 Kategori

499,00 DKK ekskl. moms

Med denne skilteplade kan I hjælpe alle interne eller besøgende af huset med at tænke over, hvordan de kan være med til at sikre, at andre ikke smittes med virus.

For at undgå virussmitte er det vigtigt, at man tager sine forholdsregler. Dette kræver, at alle medarbejdere eller elever er klar over, hvordan de skal agere, når virus rammer daginstitutioner, skoler eller virksomheder. Ved at følge gængse hygiejneregler kan det undgås at virus spredes til ansatte eller gæster.

Med denne skilteplade kan I hjælpe alle interne eller besøgende af huset med at tænke over, hvordan de kan være med til at sikre, at andre ikke smittes med virus.

Der findes fem gode råd til at undgå smitte, som er;

  • Undgå fysisk kontakt – som håndtryk, kram og kys
  • Hold dine omgivelser rene
  • Vask ofte hænder og brug håndsprit
  • Host og nys i dit ærme og IKKE i dine hænder
  • Vær ekstra opmærksom, når du er i tæt kontakt med mange andre mennesker

Denne skilteplade måler 25 x 25 cm og kan anvendes både inden- og udendørs.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette produkt i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail påexakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os