Gulvfolie - Frøhop - EXAKT

Shop

Gulvfolie - Frøhop

Varenummer: 797168 Kategori

3.140,00 DKK ekskl. moms

Indret en lille motorikbane ved hjælp af denne gulvfolie med træstammer, åkander og frøer. Lad børnene hoppe fra blad til blad, mens frøerne kigger på.

Denne gulvfolie er oprindeligt en del af vores motoriklabyrint, men her har du mulighed for at lave din helt egen bane. Skab et indbydende og dekorativt læringsmiljø, hvor børnene leger frøer og hopper mellem træstammer og åkander for ikke at falde vandet. Med løsningen kan du også udfordre børnene motorisk, ved eksempelvis at bede dem om at gennemføre banen på ét ben. 

Det er en god mulighed for at inspirere børnene til leg og bevægelse, og giver samtidig farverig udsmykning til institutionen.

Sættet indeholder følgende 28 dele:

  • 10 stk. træstammer
  • 14 stk. åkandeblade
  • 4 stk. frøer

Mål
Træstammer: 25 x 50 cm
Åkandeblad: Ø20 cm
Frøer: 23 x 31 cm

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Antal

Montering

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os