Frugt og grønt - EXAKT

Shop

Frugt og grønt

Varenummer: K770633 Kategori

775,00 DKK ekskl. moms

Rondeller med 16 forskellige frugter og grøntsager, så børnene kan lære navnene. Rondellerne er med farverige illustrationer, der gør det lettere for børnene at visualisere de forskellige frugter og grøntsager.

Ryd

Dette sæt med 16 forskellige rondeller, er et oplagt værktøj til læring om frugter og grøntsager. Du kan bruge rondellerne til at starte en dialog med børnene om, hvad de forskellige frugter og grøntsager hedder, hvordan de smager og hvornår man spiser dem, og dermed styrke deres nysgerrighed om madvarer.  

Rondellerne er med farverige illustrationer, som gør det nemmere for børnene at visualisere de mange forskellige frugter og grøntsager. Sættet består af 16 enkelte rondeller, som du kan placere som du ønsker.

Rondellerne fås både som gulvfolie og flytbar folie.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Folien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere for at hverken den flytbare folie eller gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Antal

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os