Galgeskilt Basis hængeskilt inkl. folie - EXAKT

Shop

Galgeskilt Basis hængeskilt inkl. folie

Varenummer: 253010 Kategori

1.995,00 DKK ekskl. moms

Udsmyk din facade med et Galgeskilt Basis hængeskilt i et moderne og enkelt design. Du bestemmer selv indholdet og skiltet laves med tryk på begge sider.

Galgeskilt Basis er et flot udhængsskilt i et moderne og enkelt design, og er et godt valg til butikkens facade, da du bliver set fra alle retninger.  

Skiltet leveres i sort stål, og er udført i pulverlakeret stålrør samt en smedejernsplade. Prisen er inkl. folieprint på begge sider af skiltet, og du har mulighed for at uploade butikkens logo, navn eller andet ønskede design, så skiltet bliver lige som du ønsker.  

Montering 
Galgeskiltet monteres ved hjælp af et galvaniseret vægbeslag, og der medfølger skruer og rawlplugs til monteringen. Du skal være opmærksom på, at det er meget vigtigt at efterspænde skruerne, da det ellers kan falde ned i vinden. Brug en unbrakonøgle eller ringgaffelnøgle, og spænd indtil du får låsemøtrikkens effekt, men dog ikke hårdere end at pladen stadig kan svinge.  

Vi er selvfølgelig også behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.  

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Størrelse

30 x 55 cm

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os