Folieprint - Genretræ - EXAKT

Shop

Folieprint - Genretræ

Varenummer: k790620 Kategori

Fra 2.250,00 DKK ekskl. moms

Folieprint med oversigt over de forskellige genrer på et idyllisk træ. Perfekt udsmykning på på skolen. Træet deler genrerne op i ”Medie”, ”Skønlitteratur” og ”Sagprosa”. Hvert blad indeholder en genrer.

Ryd

Folieprint med oversigt over de forskellige genrer på et idyllisk træ. Perfekt udsmykning på skolen hvor eleverne har mulighed for at lære om de forskellige genrer på tværs af medier. Træet deler genrerne op i ”Medie”, ”Skønlitteratur” og ”Sagprosa”, og hvert blad indeholder en undergenre til de tre hovedgenre. Den visuelle folie er både lærerig og dekorativ, og passer perfekt ind i de fleste klasseværelser. Genretræet kommer i forskellige størrelser og typer af folieprint – vælg mellem væg- eller gulvfolie.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

,

Størrelse

,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os