Genretræ - SkiltepladeGenretræ - Skilteplade
Genretræ - Skilteplade
Genretræ - Skilteplade Genretræ - Skilteplade
Varenummer: k790624

Genretræ - Skilteplade

Fra
2.250,00 DKK
Fra
2.250,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Skilteplade med oversigt over de forskellige genrer på et idyllisk træ. Perfekt som fagligudsmykning på skolen. Træet deler genrene op i ”Medie”, ”Skønlitteratur” og ”Sagprosa”, hvor hvert blad indeholder en genre.

Forståelse for de forskellige genrer og deres forskellige tilhørsforhold er en vigtig del af danskundervisningen, hvor dette genretræ kan hjælpe med at give et bedre overblik over de forskellige genrer.

Lær om de forskellige genre på tværs af medier. Den flotte skilteplade med folieprint er både lærerig og dekorativ, og passer perfekt ind i de fleste klasseværelser.

Størrelse

  • 100 x 150 cm
  • 200 x 300 cm

Montering 
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger denne skilteplade i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder. 

Kontakt EXAKT 
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. 

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer k790624
Produkttype Skilteplade
Montering Inde, Ude
Materiale 3 mm skilteplade med UV-print
Målgruppe Skole