Geometriske figurer med mål - EXAKT

Shop

Geometriske figurer med mål

Varenummer: K797100 Kategori

Fra 4.490,00 DKK ekskl. moms

Geometriske figurer med angivelse af formlerne til udregning af rumfang eller areal. Velegnet til både klasseværelset eller gangarealer med læringsmiljøer. Vælg mellem gulvfolie, vægfolie eller folieprint på skilteplade.

Ryd

Geometriske figurer med angivelse af formlerne til udregning af rumfang og areal. Velegnet til både klasseværelset, eller generelt til skoler hvor der er fokus på motiverende og faglig læringsmiljøer. Gør læring og matematik til en synlig del af indretningen. Den kan også bruges som et værktøj i matematikundervisningen, hvor den giver et overblik over de formler, som bruges til udregning af de gængse figurers rumfang og areal. Vælg om folien skal monteres på en skilteplade, eller sendes som enten væg- eller gulvfolie.

Løsningen måler 110 x 300 cm.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

, ,

Størrelse

Materiale

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os