Geometriske figurer med areal og rumfang - Skilteplade, 10 stk. - EXAKT

Shop

Geometriske figurer med areal og rumfang - Skilteplade, 10 stk.

Varenummer: 763012 Kategori

6.495,00 DKK ekskl. moms

10 stk. geometriske figurer med formler til udregning af areal og rumfang. Gør læring og matematik til en del af indretningen i et lokale med denne fleksible folieløsning.

Disse skilteplader er udskåret som geometriske figurer, og de indeholder hver især en angivelse af formlerne til udregning af areal og rumfang.

De geometriske figurer kan nemt gøre læring og matematik til en del af indretningen, og de kan med fordel bruges som et værktøj i matematikundervisningen, hvor de giver overblik over de formler, som bruges til udregning af de gængse figurers areal og rumfang.

Pakken består af 10 stk. skilteplader, og de er især velegnede til skoler og naturområder, hvor skiltepladerne vil indgå som en sjov informationstavle.

Skiltepladerne er 3 mm tykke, måler 55 x 55 cm og grafikken er printet med UV-print. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres skiltepladerne med forborede huller, hvilket gør dem nemme at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen af pladerne, kan viselvfølgelig være behjælpelige med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.  

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Produkttype

Antal pr. pakke

Størrelse

Montering

,

Materiale

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os