Læringstavle - Global opvarmning, 100x300 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Global opvarmning, 100x300 cm

Varenummer: 762720 Kategorier ,

4.490,00 DKK ekskl. moms

Skilteplade med forskellige informationer relateret til den globale opvarmning, f.eks. hvordan fotosyntese har indflydelse på mængden af CO2. Skiltepladen måler 100 x 300 cm og kan bruges som en del af både inden- og udendørs læringsmiljøer.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne læringstavle viser forskellige informationer relateret til den globale opvarmning, f.eks. hvordan fotosyntese har indflydelse på mængden af CO2. Brug den som en del af undervisningen eller blot som et lærerigt element i inden- eller udendørs læringsmiljøer, der skal inspirere eleverne og gøre dem nysgerrige på verden omkring dem.

Skiltepladen er 3 mm tyk og måler 100 x 300 cm. Kombinationen af størrelse og tykkelse sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

100 x 300 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os