God børnedialog - Dørfolie - EXAKT

Shop

God børnedialog - Dørfolie

Varenummer: 770870 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Brug denne dørfolie til at sætte gang i børnedialogen ved hjælp af de gode råd.

Brug denne dørfolie til at sætte gang i børnedialogen ved hjælp af de gode råd. Folien kan bruges til at tydeliggøre overfor forældre, hvordan I arbejder med sprogudvikling i jeres institution. Samtidig kan det også være synlig inspiration til forældrene, om hvordan de kan arbejde med tale- og sprogudvikling i hjemmet.

Standardmålene på dørfolien er 215 x 100 cm., men størrelsen kan tilskæres helt ned til 192 x 83 cm., således at den kommer til at passe til jeres dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi, at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os