Grafiske ydelser

Vi kan være dit grafiske mediehus

Hos EXAKT er vi udstyret med en kreativ afdeling med inhouse grafiske designere, der kan hjælpe dig med, at finde frem til den røde tråd i din profil og visuelle identitet. Alle vores designere har forskellig baggrund, og sidder klar til at rådgive og designe målrettede løsninger. Som grafisk designer hos EXAKT sidder man hver dag med cases fra hele landet, og har derfor en bred forståelse for, hvad der rører sig lige nu. Med inhouse grafikere har vi en unik mulighed for at lave helhedsløsninger, hvor du er med fra start til slut.

Vi hjælper dig med...

Logodesign

Trænger jeres logo til fornyelse eller måske I slet ikke har et logo? Vores grafiske designere sætter en ny streg for jer, og tegner et logo der passer til jeres vision. Vi kan både være behjælpelig med et helt nyt design og med rentegning af logo, som ikke er trykkvalitet.

Design til din indretning

Med vores erfaring inden for det visuelle og vores viden om, hvad der kan lade sig gøre, er EXAKT en ideel samarbejdspartner, når indretningen skal i mål. Vores konsulenter og grafiske designere har øje for farver, former og helstøbte koncepter. Dette gælder uanset, om der er tale om funktionel skiltning eller dekorativ udsmykning af lokaler.

Visuel identitet

En tydelig og genkendelig profil er essentiel for alle der vil være konkurrencedygtige. En gennemført designlinje med udgangspunkt i værdier og profil styrker genkendeligheden. Vores designteam står klar til at udvikle eller styrke jeres visuelle identitet og udforme en designmanual.

Skiltedesign

Vores mange års erfaring gør, at vi har opbygget et know-how omkring visuel profilering og en viden omkring, hvad der kan lade sig gøre. Med denne viden er vi en kompetent sparringspartner, der står til rådighed fra start til slut i processen, med kvalificeret rådgivning omkring muligheder og forslag til design.

Grafisk klippekort

Et grafisk klippekort er en rigtig god og fleksibel løsning, når du ved at du løbende får brug for grafisk assistance, og derfor gerne vil opnå en besparelse i forhold til den normale timepris​.
team graphic designers working computer officeideas creative occupation design studio artist workplace with top view 1 scaled
graphic design team working office scaled

Fra idé til færdigt produkt

1. Intromøde

Det starter med et møde med konsulent og designer, hvor alle beslutningstagere er repræsenteret. Her præsenteres vi for jeres virksomhed, værdier, ønsker, inspiration. Vi aftaler en dato for præsentationen af den visuelle identitet.

2. Design

Den tilknyttede designer udarbejder jeres nye visuelle identitet. Det er ikke unormalt, at der i denne fase opstår nogle opfølgende spørgsmål, og at I er i løbende dialog med designeren.

3. Præsentation

I bliver præsenteret for jeres nye visuelle identitet (enten pr. mail, telefon, hos EXAKT eller hos jer). Efter præsentationen får I tilsendt materialet til gennemgang.

4. Korrektur

Der forekommer normalt to korrekturgange, hvor I har mulighed for at komme med en samlet tilbagemelding. Herefter fremsender vi en justeret præsentation.

5. Godkendelse

Efter godkendt korrektur får I fremsendt alle filer og materiale til fremtidig brug. Efterfølgende står vi til rådighed for eventuelle spørgsmål, der kan opstå i forhold til filer og designmanual.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters