Grafiske ydelser

Et grafisk mediehus og meget mere

Et grafisk mediehus

Som grafisk mediehus er vi udstyret med en kreativ afdeling med inhouse grafiske designere. Alle vores designere har forskellig baggrund, og sidder klar til at rådgive og designe målrettede løsninger til dig. Som grafisk designer hos EXAKT sidder man hver dag med cases fra hele landet, og har derfor en bred forståelse for, hvad der rører sig lige nu. Med inhouse grafikere har vi en unik mulighed for at lave helhedsløsninger, hvor du er med fra start til slut.

Visuel identitet

Din virksomhed vil altid være præcis det, som omverdenen ser den som. En visuel identitet er i meget høj grad med til at styre førstehåndsindtrykket og genkendeligheden af din virksomhed.

En skarp profil og dybdegående visuel identitet er det, der adskiller dig på markedet, og gør det tydeligt for andre, hvad din virksomhed står for og kan levere. På mange måder udtrykker den visuelle identitet virksomhedens personlighed.

Omfanget af en visuel identitet afhænger af virksomhedens, organisationens eller institutionens størrelse, felt og behov. Fundamentet i enhver visuel identitet er logoet. Her nedkoges hele essensen til en enkelt grafik, der i korte og genkendelige træk gengiver virksomhedens identitet. Hertil kommer der, i de fleste tilfælde, en farveprofil.

Der kan bygges på med typografi, designelementer, skiltedesign, visitkort, brevpapir, grafisk designunivers, og meget, meget mere.

Når du bestiller en visuel identitet hos os, bliver den altid leveret til dig i form af en designmanual, der indeholder præsentation af den visuelle identitet og beskrivelse af hvordan den anvendes i praksis.

Indretning

Med vores erfaring inden for det visuelle og vores viden om, hvad der kan lade sig gøre, er EXAKT en ideel samarbejdspartner, når indretningen skal i mål. Vores konsulenter og grafiske designere har øje for farver, former og helstøbte koncepter. Dette gælder uanset, om der er tale om funktionel skiltning eller dekorativ udsmykning af lokaler.

Kontakt os

Designmanual

En tydelig og genkendelig profil er essentiel for alle der vil være konkurrencedygtige. En gennemført designlinje med udgangspunkt i værdier og profil styrker genkendeligheden. Vores designteam står klar til at udvikle eller styrke jeres visuelle identitet og udforme en designmanual.

Kontakt os

Rådgivning

Vores mange års erfaring gør, at vi har opbygget et know-how omkring visuel profilering og en viden omkring, hvad der kan lade sig gøre. Med denne viden er vi en kompetent sparringspartner, der står til rådighed fra start til slut i processen, med kvalificeret rådgivning omkring muligheder og forslag til design.

Kontakt os

Fra idé til færdigt produkt

Intromøde

Det starter med et møde med konsulent og designer, hvor alle beslutningstagere er repræsenteret. Her præsenteres vi for jeres virksomhed, værdier, ønsker, inspiration. Vi aftaler en dato for præsentationen af den visuelle identitet.

Design

Den tilknyttede designer udarbejder jeres nye visuelle identitet. Det er ikke unormalt, at der i denne fase opstår nogle opfølgende spørgsmål, og at I er i løbende dialog med designeren.

Præsentation

I bliver præsenteret for jeres nye visuelle identitet (enten pr. mail, telefon, hos EXAKT eller hos jer). Efter præsentationen får I tilsendt materialet til gennemgang.

Korrektur

Der forekommer normalt to korrekturgange, hvor I har mulighed for at komme med en samlet tilbagemelding. Herefter fremsender vi en justeret præsentation.

Overdragelse

Efter godkendt korrektur får I fremsendt alle filer og materiale til fremtidig brug. Efterfølgende står vi til rådighed for eventuelle spørgsmål, der kan opstå i forhold til filer og designmanual.

Logo - Light

Denne løsning er tiltænkt mindre forretninger, saloner, klinikker, skoler og institutioner, som har brug for et logo til at understøtte deres identitet. Med løsningen køber du et logo, som er designet unikt til jer, og som tager udgangspunkt i jeres værdier, branche og identitet.

Logoet leveres til brug på skærme og i tryk. Der medfølger ikke designmanual til denne løsning.

Kontakt os

Visuel Identitet - Small

Denne pakke passer til de mindre virksomheder, klubber og institutioner, som gerne vil have en skarp profil. Vi tegner et skarpt logo, som er designet unikt til jer, og som tager udgangspunkt i en dybere analyse af jeres værdier, brand og identitet. Logoet leveres oftest i flere varianter til forskellig brug. Den samlede visuelle identitet leveres i en designmanual, der indeholder en beskrivelse af, hvordan logoet anvendes samt en farveprofil.

Som bonus leveres der, sammen med den visuelle identitet, også et banner og profilbillede til jeres foretrukne Sociale Medie, som er tilpasset de gældende dimensioner. Så kan I også fremtræde skarpt i jeres online tilstedeværelse.

Pakkens indhold

  • Designmanual
  • Nytegning af logo
  • Logovarianter
  • Brugen af logo
  • Farveprofil
  • Banner og profilbillede til SoMe
Kontakt os

Visuel Identitet - Medium

Denne pakke sikrer dig en god allround visuel identitet, der sætter virksomheden godt i gang, hvad enten den er nystartet eller blot trænger til en ordentlig visuel overhaling. Foruden et skarpt logo, der er designet unikt til jer, leveres der også et eller flere designelementer, der kan anvendes i den visuelle kommunikation. Der bliver i designmanualen lagt fokus på brugen af logo, designelementer, farveprofil, typografi og skiltedesign. Dertil får I designet mailsignatur, visitkort, brevpapir, fakturaskabelon eller lignende, som er relevant for jeres virke.

Afslutningsvis indeholder pakken også en Power Point skabelon, banner samt profilbillede til jeres fortrukne Sociale Medie.

Pakkens indhold

 • Alt fra Visuel Identitet - Small
 • +
 • Fakturaskabelon
 • Brevpapir
 • Mailsignatur
 • Power Point Skabelon
Kontakt os

Visuel Identitet - Large

Den helt skarpe linje. Denne pakke er til virksomheden der for alvor har respekt for deres eget brand og har en bred pallette af berøringsplatforme, der alle skal stå knivskarpt. Med den store pakke får I, selvfølgelig, tegnet et skarpt logo, der er designet unikt til jer, og som tager udgangspunkt i en dybere analyse af jeres værdier, brand og identitet. Hertil leveres der en designmanual med et helt univers af grafiske elementer, ikoner, farver og værktøjer, der kan bruges i jeres visuelle kommunikation. I designmanualen finder I også et udførligt afsnit om design af publikationer, og hvordan jeres grafiske linje kan bruges på mange platforme.

Dertil leveres der alle de gængse ting som design af visitkort, bannere, skiltedesign, brevpapir, fakturaskabelon, mailsignatur og Power Point skabelon.

Pakkens indhold

 • Alt fra Visuel Identitet - Medium
 • +
 • Grafisk univers
 • Designmanual til publikationer
Kontakt os