Design og indretning

Få lavet jeres helt egne unikke designs til indretningen. Indretningsprincipper kan inspirere os så både formål og design bringes i spil – lad profil, visioner og værdier være en del af det visuelle arbejdsmiljø – nemt og enkelt med skræddersyede designs.

Anneshave

På Anneshave i Aalborg har man valgt Aalborg som gennemgåede tema i indretningen med både lydabsorbenter og folieprint. Plejehjemmet er nybygget og har til huse i Aalborgs Vestby, så det var naturligt at fokusere på kendte vartegn i Aalborg som f.eks. Aalborgtårnet, Limfjordsbroen og Cimbrertyren. Motiverne er valgt til at skabe hjemligt miljø og samtaleemner for borgere.

RareWine

På RareWines to lokationer i henholdsvis Vester Hassing og Aalborg er der naturligvis taget udgangspunkt i vinens verden i forbindelse med en større opfriskning af indretningen. Det vinøse omdrejningspunkt har skabt en rød tråd i både folie på vinduer og vægge.

Sundbyøster Skole og Sundbyøster Fritidshjem​

I samarbejde med Sundbyøster Skole har vi forvandlet bl.a. skolens kældergang og fritidshjemmets LEGO-rum ved hjælp af folieprint. Designet i kældergangen er en inspirationsmur, der tager udgangspunkt i hvad man opnå og hvilke muligheder der åbnes ved at tilegne sig læring, mens LEGO-rummet bl.a. har fået folieprint på væggene og i reolerne for at understøtte legen med LEGO-klodserne.

Nykøbing Falster Katedralskole​

Hos Nykøbing Falster Katedralskole var der behov for lyddæmpning af musiklokalet for at opnå den bedste akustik. Vores grafikere fandt frem til et design, der trækker tråde til lokalets kreative anvendelse ved at kombinere pop art med så forskellige musikere som David Bowie, Jimi Hendrix, Ihan Haydar og Beethoven.
Grafisk klippekort farve2

Grafisk klippekort

Et grafisk klippekort er en rigtig god og fleksibel løsning, når du ved, at du løbende får brug for grafisk assistance, og derfor gerne vil opnå en besparelse i forhold til den normale timepris.

Vil du læse mere om indretning?

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os