Logo

Få en skarp profil og dybdegående visuel identitet

Et logo er vigtigt – det skaber værdi til din virksomhed, skole eller institution. Det er jeres visuelle identitet. Et professionelt logo bidrager selvfølgelig i markedsføringen men det giver også en ide om hvilken salgs virksomhed man står foran, det skaber genkendelighed og det er god branding at stå skarpt i udtrykket.

Trænger jeres logo til fornyelse eller måske I slet ikke har et logo? Vores grafiske designere sætter en ny streg for jer, og tegner et logo der passer til jeres vision. Vi kan både være behjælpelig med et helt nyt design og med rentegning af logo, som ikke er trykkvalitet. Alle logo filer leveres i originale versioner, samt tryk- og web klare versioner.

Optegning af logo

Har du et logo som skal rentegnes for at opnå den rette kvalitet eller skal dit logo opfriskes så det er mere nutidigt – så kan vi sagtens hjælpe dig uden at gå på kompromis med dit brand og DNA.

Ideudvikling og design af nyt logo

Denne løsning er tiltænkt jer som har brug for et logo til at understøtte jeres identitet. Med løsningen køber I et logo, som er designet unikt til jer, og som tager udgangspunkt i jeres værdier, branche og identitet.

Logo designpakke

I denne pakke får I ideudviklet og designet et nyt logo samt en manual for hvordan jeres logo skal anvendes. Logoet leveres i flere varianter så der er til alle platforme og forskellig baggrund.
Oestofte landsbyordning logo
Birkeroed skole logo 1
Albert rex logo 1
Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters