Skiltedesign

Vi designer unikke skilte, der passer til dit behov

Det er vigtigt at vælge skiltetype ud fra både design og formål. Designet er vigtigt for øjet og skiltet er vigtigt i forhold til anvendelsen. Vi har et bredt udvalg af skiltetyper og vi leverer naturligvis også et design der matcher dit skilte og dit behov.


Hos EXAKT har vi et væld af muligheder, når det gælder custom skilte. Mulighederne for både UV-print og montering af foliebogstaver samt andre folieprint, gør at det endelige produkt kan have netop det indhold, som du står og mangler i din virksomhed eller institution. Hos EXAKT har du både muligheden for at designe et skilt fra bunden i samarbejde med en af vores dygtige grafikere, eller at vælge et af vores færdige designs. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan dit skilt kommer til at se ud. Vi gør alt hvad vi kan, for at du bliver tilfreds med dit skilt.

Pyloner

Hos EXAKT har vi et lækkert udvalg, så du altid kan finde netop den løsning, der passer til din virksomhed eller institution. Pyloner leveres enten med designet fræset ud i fronten eller med en flade hvorpå der kan monteres et design. Uanset om I foretrækker det ene eller det andet så kan det sagtens lade sig gøre, at lave det med den grafik som I ønsker for jeres skilt.

Oversigtskort

Oversigtskort byder gæster og nye folk i huset velkommen med et godt overblik over bygninger og lokaler. Kortet udarbejdes efter f.eks. arkitekttegning, flugtvejsplan eller skitse fra beredskab. Kortet kan gøres detaljeret efter ønske og suppleres med farver og forskellige signaturforklaringer for at gøre vejledningen mest muligt komplet. Vores grafikere kan ud fra en eksisterende plantegning lave jeres oversigtskort med få eller mange detaljer.

Udskåret figurer

Navne på facader kan med fordel kombineres med udskårne figurer der giver en ekstra dimension til facaden og byder velkommen. Figurerne kan laves i netop det design som I tænker matcher jeres hus.

Skiltestander

Skiltestandere er ofte et godt supplement til at vise gæster på rette vej. De leveres ofte med folieprint På hele fladen hvilket giver rig mulighed for at lave et design der er tydelig i kommunikationen og som giver Mulighed for meget mere end blot et navn – lad os hjælpe dig med at designe jeres næste skilt.

Facadebogstaver

Bogstaver og logoer er en meget populær skilteløsning til facader, de giver synlighed og et eksklusivt look – og så kan de placeres hvor de er mest synlige. Mulighederne i materialevalg og farver er mange så der er noget der matcher ethvert logo og enhver facade. Bogstaver kan produceres i lige nøjagtig den font og farve som i har i jeres designmanual for jeres logo.

Grafisk klippekort

Et grafisk klippekort er en rigtig god og fleksibel løsning, når du ved, at du løbende får brug for grafisk assistance, og derfor gerne vil opnå en besparelse i forhold til den normale timepris.

Flere skiltetyper

Er du blevet nysgerrig på flere forskellige skiltetyper, så kan du læse mere om dem i vores oversigt over mulighederne for profilering ved hjælp af skilte.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os