Visuel identitet

Vi hjælper med den røde tråd i din profil

Din virksomhed vil altid være præcis det, som omverdenen ser den som. En visuel identitet er i meget høj grad med til at styre førstehåndsindtrykket og genkendeligheden af din virksomhed.

En skarp profil og dybdegående visuel identitet er det, der adskiller dig på markedet, og gør det tydeligt for andre, hvad din virksomhed står for og kan levere. På mange måder udtrykker den visuelle identitet virksomhedens personlighed.

Dit logo er vigtigt

Omfanget af en visuel identitet afhænger af virksomhedens, organisationens eller institutionens størrelse, felt og behov. Fundamentet i enhver visuel identitet er logoet. Her nedkoges hele essensen til en enkelt grafik, der i korte og genkendelige træk gengiver virksomhedens identitet. Hertil kommer der, i de fleste tilfælde, en farveprofil.

Der kan bygges på med typografi, designelementer, skiltedesign, visitkort, brevpapir, grafisk designunivers, og meget, meget mere.

Nedenfor kan du se forslag til hvad en visuel identitet kan bestå af. Vi anbefaler altid at du tager en snak med en af vores konsulenter så du får den helt rigtige løsning.

Visuel Identitet - Small

Denne pakke passer til de mindre virksomheder, klubber og institutioner, som gerne vil have en skarp profil. Vi tegner et skarpt logo, som er designet unikt til jer, og som tager udgangspunkt i en dybere analyse af jeres værdier, brand og identitet. Logoet leveres oftest i flere varianter til forskellig brug. Den samlede visuelle identitet leveres i en designmanual, der indeholder en beskrivelse af, hvordan logoet anvendes samt en farveprofil.

Som bonus leveres der, sammen med den visuelle identitet, også et banner og profilbillede til jeres foretrukne Sociale Medie, som er tilpasset de gældende dimensioner. Så kan I også fremtræde skarpt i jeres online tilstedeværelse.

Visuel identitet - Small

Pakkens indhold
 • Designmanual
 • Nytegning af logo
 • Logovarianter
 • Brugen af logo
 • Farveprofil
 • Banner og profilbillede til SoMe

Visuel Identitet - Medium

Denne pakke sikrer dig en god allround visuel identitet, der sætter virksomheden godt i gang, hvad enten den er nystartet eller blot trænger til en ordentlig visuel overhaling. Foruden et skarpt logo, der er designet unikt til jer, leveres der også et eller flere designelementer, der kan anvendes i den visuelle kommunikation. Der bliver i designmanualen lagt fokus på brugen af logo, designelementer, farveprofil, typografi og skiltedesign. Dertil får I designet mailsignatur, visitkort, brevpapir, fakturaskabelon eller lignende, som er relevant for jeres virke.

Afslutningsvis indeholder pakken også en Power Point skabelon, banner samt profilbillede til jeres fortrukne Sociale Medie.

Visuel identitet - Medium

Pakkens indhold
 • Alt fra Visuel Identitet - Small
 • Fakturaskabelon
 • Brevpapir
 • Mailsignatur
 • Power Point Skabelon

Visuel Identitet - Large

Den helt skarpe linje. Denne pakke er til virksomheden der for alvor har respekt for deres eget brand og har en bred pallette af berøringsplatforme, der alle skal stå knivskarpt. Med den store pakke får I, selvfølgelig, tegnet et skarpt logo, der er designet unikt til jer, og som tager udgangspunkt i en dybere analyse af jeres værdier, brand og identitet. Hertil leveres der en designmanual med et helt univers af grafiske elementer, ikoner, farver og værktøjer, der kan bruges i jeres visuelle kommunikation. I designmanualen finder I også et udførligt afsnit om design af publikationer, og hvordan jeres grafiske linje kan bruges på mange platforme.

Dertil leveres der alle de gængse ting som design af visitkort, bannere, skiltedesign, brevpapir, fakturaskabelon, mailsignatur og Power Point skabelon.

Visuel identitet - Large

Pakkens indhold
 • Alt fra Visuel Identitet - Medium
 • Grafisk univers
 • Designmanual til publikationer

Grafisk klippekort

Et grafisk klippekort er en rigtig god og fleksibel løsning, når du ved, at du løbende får brug for grafisk assistance, og derfor gerne vil opnå en besparelse i forhold til den normale timepris.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters