Dørfolie - Grundloven, op til 215x100 cm - EXAKT

Shop

Dørfolie - Grundloven, op til 215x100 cm

Varenummer: 770861 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Nu har du mulighed for at lade den indgå som en dekorativ og lærerig del af indretningen med denne dørfolie, der indeholder et udsnit af starten på Danmarks Riges Grundlov. Dørfolien er en del af vores serie af dørfolier omhandlende samfundsemner, hvor du bl.a. også finder Magtens Tredeling.

Dekorativ og lærerig dørfolie.

Grundloven har haft stor betydning for det danske samfund siden den blev indført i 1849. Nu har du mulighed for at lade den indgå som en dekorativ og lærerig del af indretningen med denne dørfolie, der indeholder et udsnit af starten på Danmarks Riges Grundlov. Dørfolien er en del af vores serie af dørfolier omhandlende samfundsemner, hvor du bl.a. også finder Magtens Tredeling.

Dørfolien måler op til 215 x 100 cm, men kan tilskæres til mindre døre.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere dørfolien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os